WERKPLAATS

Voor het totaal onderhoud en alle voorkomende werkzaamheden kunt u terecht bij Autobedrijf Hilboezen. Onze werkplaats is voorzien van alle moderne apparatuur om uw auto te onderhouden, APK keuren of te repareren. Ons team van ervaren monteurs staat voor u klaar op werkdagen van 8.00-17.00 uur. Ook bij pech of schadegevallen helpen wij u graag weer op weg!

Door korte lijnen en direct contact met onze monteurs kunnen wij u vaak snel voorthelpen, en doen wij ons best om de kosten voor u te beperken.

In veel gevallen kunt u gebruik maken van een van onze leenauto’s, zodat u mobiel blijft.

WERKZAAMHEDEN

DIAGNOSE ELECTRONICA

Onze werkplaats beschikt over moderne uitleesapparatuur, om bij eventuele elektronica problemen snel en vakkundig een diagnose te stellen, en een oplossing te vinden. Indien er grote reparaties noodzakelijk zijn, zal er door een van onze monteurs contact met u worden opgenomen om de te verwachte kosten te bespreken, wij zullen vervolgens ons uiterste best doen om uw auto tegen een redelijk tarief te repareren.

AIRCO SERVICE & REPARATIE

Problemen met uw airco in de auto? Ook hiervoor hebben wij de kennis en we beschikken zelf over de apparatuur om het systeem te testen op evt. lekkages en goede werking.

Bij vervanging van airco onderdelen kunnen wij uw systeem weer afvullen volgens fabrieksspecificaties.

APK & ONDERHOUD

In veel gevallen is het mogelijk dat u de verplichte APK keuring combineert met een kleine of grote onderhoudsbeurt. Bij een grote beurt betaalt u geen kosten voor de APK keuring. Tevens leveren en monteren wij zomer / winter of vierseizoen-banden naar keuze.

SCHERPE PRIJZEN

Deze werkzaamheden verrichten wij tegen zeer scherpe prijzen! Vraag naar vrijblijvend een offerte aan of  bel ons op: 0522 461817

%

KLANTTEVREDENHEID

AUTO'S REPAREREN PER DAG

BANDEN VERWISSELD PER JAAR

AUTO'S VERKOCHT IN 2015

© Copyright 2015 - 2018 | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld door: Bureau Opvallend te Dalfsen